Studio Management

Gratis Masterclass ” De kracht van Studio Management”

Ben jij toe aan overzicht in jouw onderneming?

Met meer gemak jouw onderneming runnen?

Zou jij graag meer tijd over willen houden voor andere zaken in jouw onderneming?

✅ Check!

Dan is Studio Management echt iets voor jou!

Bekijk hier de masterclass ” De kracht van Studio Management”

In deze masterclass laat ik jou zien wat onze kracht is, waardoor jij relaxed, met overzicht en ease jouw onderneming kan gaan runnen.

Wij zijn in gefocused op de fotografen branche, maar krijgen ook heel veel andere blije ondernemers binnen. Want ook die hebben baat bij:

  • Klantbeheer (notities bij elke klant om je gsprekken te noteren)
  • Facturatie (Online laten betalen via IDEAL)
  • Digitale formulieren maken (contact pagina, gratis weggever, inschrijfformulieren, contract met handtekening, review formulieren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Aan je digitale formulier kan je dus een automatische betaling koppelen en een email workflow
  • Workflow (met mailtjes maar ook handelingen zoals klantportaal automatisch aanzetten, download klaarzetten, verschuiven in kanban zowel automatisch als zelf afvinken)
  • Online agenda en online boekingssysteem op je eigen site zetten (met direct laten betalen optie)
  • Mailen heen en weer met je klant en deze converstatie overzichtelijk op 1 plek hebben
  • Jouw klant krijgt een eigen beveiligde klantportaal waar ze hun documenten kunnen inzien, facturen en agenda inzien (en waar je ook bijv een datumplanner voor jouw 1-1 klant kan inzetten zodat zij zelf de datum kan kiezen voor hun volgende online meeting) en waar jij foto’s, video’s en pdf’s (werkboeken) kan delen met jouw klant

Er zijn nog veel meer functionaliteiten in Studio Management om op te noemen! Laat je niet intimideren door de vele mogelijkheden, maar kijk wat je er allemaal mee kunt doen als je het systeem op langere termijn gaat gebruiken. Studio Management is zo ingericht dat je meteen binnen een paar minuten aan de slag kunt en het systeem groeit mee met jouw onderneming ❤️

Wil jij zelf kijken wat ” De kracht van Studio Management” is?

Geef je HIER direct op voor deze gratis masterclass 🙂

Groetjes,
Brenda

author avatar
Brenda Olie
Brenda is een newbornfotograaf die al sinds 2014 honderden fotografen in Nederland en België worshops newbornfotografie heeft gegeven.
Studio management

Eindelijk een CRM software systeem die je leven makkelijker maakt als fotograaf. Regel alles professioneel voor je klanten en hou alles overzichtelijk geordend. Snel en effectief.

Vertrouwd door honderden professionele fotografen 🤩

Lees meer

Ontvang blog updates met tips voor jouw fotografie onderneming in jouw inbox