Over ons

Wij zijn Tam en Brenda.

Tam is fulltime freelance webdeveloper en Brenda is professioneel fotograaf en wij hebben onze krachten gebundeld om deze specifieke CRM software te maken voor fotografen.

Alles wat wij samen maken is erop gericht om het leven van fotografen makkelijker te maken. Wij wonen samen in de Krimpenerwaard met onze twee kinderen Levi & Nila.

De drukte van je fotografie onderneming draaien in combinatie met je gezinsleven kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Het is heel belangrijk voor jezelf om overzicht te hebben in je onderneming, maar ook voor je klantenservice om alles zo duidelijk en professioneel mogelijk inzichtelijk te maken voor je klanten.

Mede hierdoor is Studio Management ontstaan. Een tool die het leven als fotograaf makkelijker, overzichtelijk en professioneler maakt.

Onze visie is dat alle fotografen profijt hebben van onze CRM waardoor ze efficiënter kunnen werken en dus meer tijd over houden voor andere zaken.

032
Tam Panjamanee
Founder, design & development

Tam heeft Studio Management ontworpen en ontwikkeld. Hij is op de hoogte van alle nieuwe web-technieken en blijft zich ontwikkelen. De snelheid en klantenservice van Studio Management is en blijft zijn hoogste prioriteit.

014
Brenda Olie
Co-Founder

Brenda is een newbornfotograaf die al sinds 2014 honderden fotografen in Nederland en België workshops newbornfotografie heeft gegeven. Haar visie op fotografie en ondernemerschap is de basis van deze tool.