studio management

Laat je klanten makkelijk je factuur online betalen (via mollie.com)

Hoe fijn is het dat je even op je telefoon kijkt en weer een zwarte icoontje van je Mollie Notificatie ziet dat er een factuur betaald is. πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰

Dit online laten betalen is niet alleen heel makkelijk voor jou als ondernemer, maar ook voor jouw klanten.

Als zij nu een factuur van jou ontvangen zien ze direct een online betaal knop op jouw factuur. Hierdoor worden jouw facturen veel sneller betaald dan bij reguliere bank overschrijving,

Het gemak van betaallink in je facturen

Iedereen weet hoe vervelend het is om handmatig te moeten overschrijven. Je denkt vaak, oh dat doe ik straks wel en vervolgens is het zo een paar dagen later. Zeker gegevens kopiΓ«ren zoals bedragen en rekeningnummers kunnen soms erg vervelend zijn. Als ondernemer wil je gewoon dat je facturen snel betaald worden.

Dat is bij Studio Management voor jou echt superhandig!

Je kan bij ons kiezen of jouw klanten handmatig overschrijven of gelijk direct online kunnen betalen via onze koppeling met mollie.

Als je Studio Management gebruikt dan koppel je het veilige mollie betaalsysteem aan jouw eigen studio management account. Zo maak jij gebruik van het veilig betaalsysteem van mollie en alle mogelijkheden die dit voor jou kan bieden.

Niet alleen iDEAL, ook Paypal en bancontact (handig voor jouw belgische klanten) zijn mogelijk bij Mollie.

Als je lid wordt bij Studio Management moet je eerst wel een account aanmaken bij mollie. Dit kan een paar dagen duren dus doe dit altijd zo snel mogelijk. Dit kan overigens alleen als je een KVK hebt en een zakelijke rekening.

Facturen sneller laten betalen door een betaallink in je facturen

Je kan bij Studio Management op verschillende manier mollie inzetten.

Uiteraard gewoon bij de facturen die je stuur naar je klant, maart ook is het mogelijk om mollie te koppelen aan diverse digitale formulieren die je zelf kan maken in Studio Management,.

Zo is het mogelijk om via Studio Management een datumplanner op jouw website te zetten waar mensen dan direct via jouw data kunnen kiezen voor shoots of coaching calls kunnen boeken.

Zodra ze jouw formulier invullen kan je ervoor kiezen dat ze dan direct moeten betalen. Hier kan je dan ook gelijk automatisch een mailtje aan koppelen via onze email workflow. Zo krijgt jouw klant dan ook vlak voor jouw activiteit het mailtje die jij wilt die je ontvangen.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos! πŸ˜€

Je kan zelf op ons formulier ook een product zetten, bijv coachingstrajact, of baby jaarplan voor fotografen en zo kunnen ze zich dan direct digitaal inschrijven bij jouw onderneming. Iedereen die dit invult staat dus ook gelijk automatisch in je Studio Management systeem met betaalde facturen πŸ™‚

Zie je de mogelijkheden al voor je?? πŸ™‚

Wij wel! En onze leden ook πŸ™‚

Wil je nou kijken wat jij allemaal kan bereiken met Studio Managent, geef je HIER snel op voor de 30 dagen gratis trial. πŸ™‚

author avatar
Brenda Olie
Brenda is een newbornfotograaf die al sinds 2014 honderden fotografen in Nederland en BelgiΓ« worshops newbornfotografie heeft gegeven.
Studio management

Eindelijk een CRM software systeem die je leven makkelijker maakt als fotograaf. Regel alles professioneel voor je klanten en hou alles overzichtelijk geordend. Snel en effectief.

Vertrouwd door honderden professionele fotografen 🀩

Lees meer

Ontvang blog updates met tips voor jouw fotografie onderneming in jouw inbox