studio management

Studio Management Academy

Naast dat wij jullie systeem zo goed mogelijk voor jullie maken, zijn wij achter de schermen ook druk bezig om Studio Management Academy 👩‍🏫 te lanceren.

Studio Management Academy (afgekort STM Academy) gaat jullie helpen om het systeem goed in te richten en het optimale uit je Studio Management lidmaatschap te kunnen halen.

Binnen de STM Academy komen er verschillende onderdelen voor leden, waardoor er voor iedereen wat bij zit wat bij je past.

1) Documentatie: We hebben natuurlijk al meerdere video’s met uitleg online staan (zie de kennisbank bij je instellingen rechtsboven in je systeem), maar we gaan dit in 2024 helemaal opnieuw opnemen met de laatste updates.  Je gaat dan nieuwe korte duidelijke instructievideo’s per los onderdeel daar vinden.

2) Gratis online training “Starten met Studio Management”  In deze uitgebreide training wordt het systeem helemaal vanaf de start doorgelopen voor beginners. Hierna kan je vol vertrouwen starten met Studio Management. Deze training is in oktober gegeven door Nicky Heine. Je kan deze online training altijd terugkijken als je lid bent (of in de trial zit) van Studio Management. Zo kan je heel makkelijk de verschillende onderdelen zelf instellen.

3) Gratis “Verdieping training” waarin 1 specifiek onderdeel helemaal in de diepte uitgelegd gaat worden. We starten op donderdag 8 november van 10-12 uur met verdieping “Workflow” en daarna  op maandag 11 december 10-12 uur met de verdieping “Datumprikker”. Deze online training gaat gegeven worden door Tam en we hebben nog meer leuke online verdieping trainingen op de planning staan voor 2024 🙂

4) 🗓 Save the date: zaterdag 20 januari gaat de eerste LIVE dag “Aan de slag met Studio Management” plaatsvinden in Berkenwoude. Deze dag is speciaal voor leden die het systeem al wel gebruiken, maar voelen dat ze er nog MEER uit kunnen halen en die verdieping zoeken. Denk hierbij aan je SHOP inrichten, workflows aanzetten, datumplanner in gebruik nemen met automatische facturatie, mailing module en eventueel de diepte in op reguliere onderdelen.

In de ochtend krijg je theorie les door Nicky Heine en in de middag ga je echt zelf aan je systeem werken om alles goed in te richten wat voor jou nodig is. Nicky, Tam en Brenda zullen rondlopen in de ruimte om eventuele vragen/ knelpunten te beantwoorden.

Zo kan je die dag eindelijk eens tijd vrij maken om te werken aan het inrichten van je systeem. Jij bent er dan helemaal klaar voor om 2024 met overzicht te starten! Deze LIVE dag kost €25,- excl btw. euro p.p. en is incl koffie, thee & lunch. Meer info hierover kan je opvragen bij Brenda.

Ben jij er meer van om liever 1 op 1 je systeem te laten inrichten, dan kan je (buiten Studio Management om) hiervoor tegen vergoeding terecht bij Nicky Heinne. Zij heeft een eigen speciaal 1-1 coaching aanbod op haar website staan voor mensen die 1-1 begeleid willen worden bij de inrichting van hun systeem. Dit staat verder los van Studio Management en kan je direct met Nicky afstemmen. 🙂 KLIK HIER voor meer info

Voor diegene die Nicky nog niet kennen: zij is naast fotograaf, een Studio Management fanaat met ICT en automatisering achtergrond. Daarbij weet ze alles over financiën en boekhouding. Nicky gaat onze Academy versterken met haar duidelijke praktische uitleg en kunde ❤️!

Ons doel is dat elk lid het systeem in zijn potentieel kan gaan benutten op zijn eigen manier.

Wij weten als geen ander, hoe druk het is om je onderneming te runnen. Toch hopen wij dat jullie inzien dat even bewust tijd maken voor het systeem,  enorm gaat helpen om alles efficiënt klaar te zetten! 🙂

Dat gaat zich weer dubbel en dwars terug betalen in tijd. Tijd om aan andere zaken te geven 🙂

Wil jij graag ook lid worden van ons systeem en jouw onderneming overzichtelijk gaan runnen?

KLIK HIER voor de 30 dagen gratis trial

author avatar
Brenda Olie
Brenda is een newbornfotograaf die al sinds 2014 honderden fotografen in Nederland en België worshops newbornfotografie heeft gegeven.
Studio management

Eindelijk een CRM software systeem die je leven makkelijker maakt als fotograaf. Regel alles professioneel voor je klanten en hou alles overzichtelijk geordend. Snel en effectief.

Vertrouwd door honderden professionele fotografen 🤩

Lees meer

Ontvang blog updates met tips voor jouw fotografie onderneming in jouw inbox