studio management

Klanten simpel inplannen via je eigen website

blank

Als fotograaf en ondernemer wil je het vooral makkelijk maken voor je klant om bij jou te kunnen boeken. Niet alleen voor je klant maar ook vooral voor jezelf.

Laat die boekingen maar gewoon binnenkomen zonder veel gedoe.

Gewoon simpelweg de belangrijkste info op je website knallen, laten zien wat het resultaat gaat zijn als ze bij jou komen en HOPPA het makkelijk voor ze maken om jou direct te boeken voor deze job.

Dat kan dus heel simpel en makkelijk met onze studio management software.

Je kan dit op 2 manier doen.

  1. Je laat ze contact met je opnemen via een contact formulier op je site en dan hou je zelf alle regie over wanneer je deze klant wil gaan inboeken. (Onze digitale formulieren kan je heel makkelijk op je eigen site toevoegen. Je kan zelfs de styling aanpassen om dit formulier beter te laten aansluiten bij je prachtige huisstijl van eigen website)
  2. Je kiest voor makkelijk en zet standaard bijv alle maandag en woensdagochtenden beschikbaar om in te boeken in een tijdframe. Zo heb je controle wanneer je beschikbaar bent en kan jouw klant in zijn “ik wil boeken bui” jou direct vastleggen en gelijk betalen via ideal.

Hoe fijn is dat!

Jij ziet vanzelf de heerlijke mollie notificatie van betalingen op je telefoon verschijnen:

PLING: Er is weer een betaalde boeking binnen gekomen terwijl jij lekker met je hond op het strand aan het uitwaaien was. 🙂

En om het nog makkelijker te maken; je kan zelfs regelen dat diegene die jouw geboekt heeft, direct alle info per mail krijgt over jullie afspraak! Compleet met hoe ze zich kunnen voorbereiden, locatie en alle andere belangrijke info die je kwijt wilt om jouw klant goed te kunnen voorbereiden op deze afspraak.

Je kan zelf ook nog een dag of een uur van te voren een mailtje laten sturen met een herinnering aan deze afspraak.

Deze automatische workflow emailtjes zijn onmisbaar voor de ondernemer die verlangt naar lichter en vrijer kunnen ondernemen.

yep.

Het is een feit.

Studio Management is ervoor gemaakt om het ondernemen lichter te maken.

Lichter
Met meer gemak.
Meer vrijheid
zodat jij meer tijd hebt voor zaken die jij echt belangrijk vind in je leven 🙂

Wil jij dit lichter en makkelijker ondernemen zelf ervaren?

Geef je HIER gelijk op voor de 30 dagen gratis trial of bekijk eerst nog even onze gratis masterclass om te kijken wat Studio Management allemaal voor jou kan betekenen 🙂

Want dit hierboven is maar het topje van de ijsberg van wat we allemaal kunnen doen voor jou 🙂

author avatar
Brenda Olie
Brenda is een newbornfotograaf die al sinds 2014 honderden fotografen in Nederland en België worshops newbornfotografie heeft gegeven.
Studio management

Eindelijk een CRM software systeem die je leven makkelijker maakt als fotograaf. Regel alles professioneel voor je klanten en hou alles overzichtelijk geordend. Snel en effectief.

Vertrouwd door honderden professionele fotografen 🤩

Lees meer

Ontvang blog updates met tips voor jouw fotografie onderneming in jouw inbox